Zoeken in deze blog

vrijdag 12 augustus 2011

Mizrahi

We wilden graag naar A Separation maar deze draaide nog niet. En weer de hele avond in de zon op het terras wordt ook zo afgezaagd... Dan maar naar Gianni e le donne. Bij gebrek aan beter was de film best wel aardig al ging hij werkelijk helemaal nergens over. Overslaan zal dus zeker geen celstraf opleveren.
Wel kwamen er in de film een paar mooie struise vrouwen voorbij. Ik schat ze minimaal op een maat 44 maar gestoken in goede jurken zagen ze er stuk voor stuk prachtig uit. Heel wat beter dan de wandelende takken die je in een doorsnee amerikaanse film tegenkomt.
Dat kleding bij een maatje meer veel doet bewees een van de make-over-programma's die ik laatst op televisie zag. Zo'n zelfde volle amerikaanse dame, gestoken in een armoedige jeans en top met fout blond pluizig haar en verwaarloosd gebit, mocht een jurk uitzoeken bij de befaamde modeontwerper Isaac Mizrahi. Deze designer maakt de meest fantastische jurken en houdt van kleuren. Vanaf het moment dat ze zijn jurken aanhad zag ze er uit om door een ringetje te halen, zelfs zonder een gestyled kapsel en aangepaste tanden. Werkelijk schitterend. Dat vind ik nou zo knap.

Geen opmerkingen: