Zoeken in deze blog

woensdag 25 januari 2012

'You're fucked'

Rauw, naargeestig en uitzichtloos. Typeringen die van toepassing zijn op de engelse film Tyrannosaur. Je moet er van houden en vooral opschieten. Want voor je het in de gaten hebt zijn deze kleinere producties weer uit de bioscoop verdwenen. We waren gelukkig op tijd en konden naast alle ellende in de film ook genieten van buitengewoon knap acteerwerk. En zelfs een sprankje humor, als een van de personages, dronken op straat onder de hoede wordt genomen door tieners die uitgaan. Echte engelse meiden, veel te vet maar desondanks gehuld in strakke glitterleggings en met een uitstekend humeur.
Na afloop waanden wij ons in de aula van een willekeurige middelbare school. Bioscoop Kriterion, tegenover de UvA gelegen, was meer dan ooit bevolkt door studenten en dus lag er een hindernisbaan van schooltassen naar de bar. Vrij van letselschade door passer of puntenslijper konden we het pand echter weer verlaten.

1 opmerking:

Evert-Jan zei

Op een of andere manier ben ik nog niet overtuigd om te gaan kijken: dikke engelse meiden in strakke glitterleggings... NEE!!!