Zoeken in deze blog

vrijdag 11 december 2009

Witteveen

Omdat ik me graag op sleeptouw laat nemen, aten we gisteren met een aantal mensen in Witteveen op de Ceintuurbaan. Mij onbekend maar het schijnt er al jaren te zitten.
Voorheen donkerbruin met perzische kleedjes op de tafels, nu richten ze zich overduidelijk op een andere doelgroep dan sigarenrokende, gokkende oude mannetjes.
Concrete, bekend van onder andere Vine en de Lairesseapotheek, heeft ook hier weer erg haar best gedaan. De ruimte is smaakvol ingericht met gekleurde vloertegels, een grote bar en een mooie wand van glazen taatsdeuren achter in de zaak.
Zoals altijd zit het leuke in de details. In dit geval betreft het de tekst die in de volle lengte over de glazen wand geschreven staat.
Op aandringen van de serveerster en na het aanreiken van pen en papier, schrijven we onze positieve en negatieve bevindingen op. Het eerste punt is snel gevonden. We zitten met z'n vieren aan een tafeltje van nog geen vierkante meter. Niet goed.
Het bleek een van de weinige minpuntjes van de avond. De tent zat vol, het eten was zonder meer goed te noemen en het personeel vriendelijk. Gewoon leuk dus en prima voor de variatie.

Geen opmerkingen: